Băse, du-te, lasă-ne!

în Arhivă
10
noiembrie
2'
19

basescu-udreaTraian Băsescu se ofitcă pe Facebook că nu e primit astăzi la TVR. Că dânsul avea o emisiune aranjată din timp. Și, desigur, ce să facă fostul președinte? Ce știe mai bine: se apucă să dea cu o găleată de rahat în conducerea TVR. Atât poate, ăsta e omul!
Domnule pensionar, de ce să veniți la TVR azi? În perioada asta.
După gafa din noaptea aceea blestemată, TVR a transmis zilnic din piață, a făcut ediții speciale, s-a mobilizat, iar oamenii de aici au arătat că, în ciuda pierderii reflexelor – fapt la care ați contribuit din plin timp de zece ani – și-au îndeplinit misiunea publică.

TVR l-a invitat acum la emisiuni pe Klaus Iohannis. Care, nu știu dacă v-a spus cineva, e președinte de vreun an, așa. Știu, nu prea se vede, dar p-ăsta l-am găsit, în locul dumneavoastră.
Ce să căutați dumneavoastră acum la TVR? Să ne dați lecții de anticorupție? Ați păstorit 10 ani din 25 corupția generalizată. Corupția asta care omoară oameni! Guvernul dumneavoastră e tot la DNA! Ce mai căutați? Ce mai vreți să ne spuneți? Poate doar dacă vreți să ne cereți iertate… deși nu cred. Ați scăpat de ani buni de simțul rușinii.

Și-apoi, am avea doar probleme dacă v-am invita acum, la postul public.
În primul rând, aici, la TVR, nu există capacitatea de a resuscita cadavre politice. Apoi, conducerea TVR nu vrea să-și expună angajații la aerul toxic emanat de dumneavoastră. În plus, nu avem autorizație de la ISU în acest caz. Da, au venit pompierii zilele trecute și ne-au spus că nu ne mai dau voie să aducem invitați inflamabili.
Iar zilele astea se discută despre stradă. Or, dumneavoastră nu vă place strada, domnule Băsescu. Ultima chestie pe care ați luat-o din stradă, vorba colegului Mihai Radu, nu doar că v-a ruinat cariera politică, dar dacă ciripește e posibil să vă bage la pușcărie.
Așa că, haideți, luați-o ușor, așa, groapa de gunoi a istoriei vă așteaptă.


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

SUNTEM INCOMPETENȚI