Ce ne mai plac oamenii din umbră!

în Starea nației / Starea zilei
21
decembrie
3'
0

Mă uitam azi, cum avem noi boala asta cu omul de paie și omul din umbră.
În spatele lui Nicușor Dan era Soroș… în spatele PSD-ului era Putin, în spatele lui Băsescu era… o navetă goală.
Mereu, în spatele cuiva e altcineva și tot așa.

Dar câteodată lucrurile devin de-a dreptul comice, cum se întâmplă acum cu Shhaideh, doamna propusă de Dragnea.
Aici nu e vreun dubiu, adică Dragnea a ieșit și a zis: ”Hei, ar trebui ca eu să fiu prim-ministru, dar nu pot. În schimb o pun pe doamna asta. Am fost martor la căsătoria ei, a fost subordonata mea la ministerul dezvoltării, am lăsat-o ministru în locul meu…”
Deci doar că nu a zis: ”Băi, conduc eu, dar o pun pe doamna asta cu numele, ea nici n-o să treacă aici!” Cum ar veni, era nevoie să fie cineva cu carte de muncă la guvern, că Dragnea n-are voie.

Eh, și au apărut toți: în spatele ei e Dragnea, feriți-vă!
Hei, alo, asta a zis Dragnea. I-a fost cumva rușine să o facă om de paie mot-a-mot, dar asta a zis. Ne liniștim, da?, nu a încercat să ascundă nimic. Ba din contră, și de fapt aici e marea problemă: Dragnea își asumă tot, vrea să își asume tot, vrea să fie văzut ca fiind totul.

Vedeți care-i problema cu teoriile astea ale conspirației? Te orbesc. Nu mai vezi lucrurile care sunt chiar în fața ta. Adică, mai exact, știți de cine va fi condusă din umbră doamna Shhaideh? De PSD!
Oaaaa, incredibil! Ăă, v-ați fi așteptat al așa ceva?
Deci Dragnea a câștigat alegerile și vrea să arate asta, vrea să arate că nimeni nu-i poate lua victoria, vrea să aibă acest moment de glorie absolută!

Știți care e șmecheria: că nu e nimeni în umbră! Totul e la vedere.
Și oamenii de paie și ăia de carton și ăia de lemn, toți, din toate materialele. Nu trebuie decât să nu mai delirăm noi cu dacii, cu străinii, cu Putin, cu Soroș și să ne limităm la logică și la privit lucrurile care se întâmplă aici, sub ochii noștri.


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Despre bani și ură