Vivi Răchită despre:

în Sport
01
august
3'
0

Perioada de pregătire
A fost foarte bună, mă bucur acum că nu am ales Austria, pentru că am avut condiţii bune şi aici şi adversari puternici. Am luat pulsul unor adversari pe care îi vom întâlni în campionat şi jucătorii au răspuns foarte bine. Sper să demonstrăm în sezonul care urmează cât de bine ne-am pregătit.

Lotul de jucători
Aş mai avea nevoie de trei, patru jucători, pentru a îndeplini visul ploieştenilor încă din primul an, astfel încât la anul să ne concentrăm eventual pe supravieţuirea în prima ligă, unde am câştiga astfel şi expereinţă. Sunt conştient că va fi foarte greu.

Adversari şi program
Cred că Progresul, Ceahlăul, Prefab Modelu şi sper FC Ploieşti vor fi echipele angrenate încă de la început în lupta pentru promovare. Sigur, sunt şi alte echipe foarte puternice, dar cred că le putem învinge. Începutul pare bun pentru echipă, îmi convine programul, jucăm cu rivalii de la SC FC Petrolul în etapa a doua un meci care trebuie să ne dea aripi. Contez pe prezenţa şi susţinerea minunatului nostru public.

Obiectivul din acest an
Obiectivul este clar: promovarea ca în următorii doi ani. De fapt, de la asta am plecat cu proiectul „Petrolul e al nostru”, să ducem din nou Ploieştiul în prima ligă, în trei ani. Ca să scăpăm de emoţii, încercăm să rezolvăm problema de anul ăsta.

Numele echipei
După cum ştie toată lumea, graţie „prietenilor” noştri, echipa nu se poate numi Petrolul, ci se va numi FC Ploieşti. Sperăm să avem de la anul denumirea de Petrolul, mai ales dacă asociaţia pe care o faceţi acum, împreună cu suporterii şi fostele glorii, va reuşi să îşi facă treaba pentru care se înfiinţează.

Sprijinul acordat de conducere
Domnul Niculae trebuie să fie alături de noi, pentru că dânsul este cel care asigură partea materială. Trebuie să rămână ca anul trecut şi cred că nu vom avea probleme.

Suporteri
Extraordinari. Nu am cuvinte. Sper ca la toate meciurile să fie alături de noi, aşa cum au fost anul trecut. Sigur, va fi o situaţie diferită, adică vom mai şi pierde, dar ei trebuie să ştie că tot ceea ce facem este şi pentru ei. S-a văzut şi în meciurile amicale cum pun băieţii osul la treabă dacă suporterii sunt în tribune. Sunt sigur că vor fi alături de noi, pentru că legătura dintre noi este indistructibilă şi, de-a lungul timpului, ce nu a reuşit să ne dezbine ne-a făcut mai puternici. Şi din această legătură trebuie să vină forţa pentru a reuşi promovarea.

PS. Ieri, prin golurile lui Gardoş (fundaş central, de la Baia Mare) şi Opriţa (care a făcut şi faza primului gol), FC Ploieşti a trecut de Cetate Suceava cu scorul de 2-1. Acum, la Bacău, are loc amicalul cu Aerostar.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Vreţi o telenovelă adevărată? Baiano şi Mezza au şanse mici să rămână la FC Ploieşti