Domnu’ Chiţu, cred că sunteţi un imbecil! Risc să îmi iau vreun pumn în gură de la dumneavoastră?

în Sport
04
august
2'
0

Am din ce în ce mai multe semne de întrebare cu privire la dorinţa echipei FC Ploieşti de a deveni la propriu echipa oraşului. Puteţi să mă acuzaţi că am ceva cu Chiţu, dar cred că acest personaj va strica rapid tot ceea ce s-a reuşit la această echipă. Mai ales după episodul de sâmbătă, de la Câmpina, când Chiţu l-a lovit pe jurnalistul Ionel Luţan, preşedintele executiv al FC Ploieşti trebuie îndepărtat cât mai rapid de la echipă. Desigur, asta dacă această echipă ţine vreun pic la imaginea ei.
Aţi văzut presa de azi? „Preşedintele de la FC Ploieşti a lovit un jurnalist”. Că Chiţu e preşedinte doar de faţadă la Ploieşti, unde nu ia nici o decizie şi nu are voie să se amestece în treburile echipei, nu ştie toată lumea. Pentru public, Chiţu este preşedintele executiv al acestui club, aşa cum a şi fost prezentat. De-aia, cred că un astfel de decerebrat, care nu e conştient că gesturile sale nu mai sunt cele ale preşedintelui de la FCM Câmpina, unde tăia şi spânzura, nu are ce să caute la Ploieşti. Chiar dacă garantează o relaţie bună cu FRF, chestiune de care mai bine am fugi.
Domnule Chiţu, sincer, dacă nu aş conduce un ziar şi nu aş face emisiuni tv, v-aş cafti cu prima ocazie. Problema e că, după un astfel de episod, presa ar scrie că „realizatorul emisiunii Presing, de la Prahova TV, l-a jucat în picioare pe preşedintele de la FC Ploieşti” sau „directorul publicaţiei altPHel l-a bătut pe preşedintele de la FC Ploieşti”. Pentru că nu am coborât ieri din copac, reuşesc să îmi controlez aceste porniri, lucru de care, aşa cum aţi demonstrat, dumneavoastră nu sunteţi capabil. Mi-a fost milă de dumneavoastră când aţi fost bătut la Ploieşti, pe Ilie Oană, de interlopii care încă iau loc în tribune la meciurile echipei. Sunt în continuare total împotriva violenţei în sport, deşi am o plângere penală pentru instigare din partea SC FC Petrolul SA, dar poate că aţi primit atunci tratamentul pe care-l meritaţi.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Dar Chiţu, de ce a mai venit Chiţu?