Fiţi atenţi, instigare: Chiţule, ai zece zile să părăseşti echipa! Dacă nu, o părăsim noi…

în Sport
05
august
3'
1

Pentru mine e clar, singurul om care mai ţine aprinsă speranţa în rândul suporterilor este Vivi Răchită. Chiar dacă numărul contestatarilor managerului general creşte în rândul conducerii clubului, Vivi nu se gândeşte să renunţe, ceea ce e bine, pentru moment. Problema e ce se va întâmpla dacă echipa va înregistra un start slab de campionat. Tensiunile vor răbufni, bisericuţele de la echipă, pe care Vivi s-a chinuit să le spargă, vor reapărea, iar rezultatele echipei vor fi influenţate negativ.
Cred că, am spus-o şi la întâlnirea de aseară cu suporterii, Bercea şi compania se bazează pe Vivi, pe mine şi pe suporteri în încercarea de a distruge concurenţa din oraş. De-aia trebuie să ne organizăm, de-aia trebuie să încercăm să-l convingem pe Niculae că trebuie să facă echipa oraşului, nu echipa lui, de-aia trebuie să găsim soluţii pentru a reveni la ceea ce se stabilise iniţial: o echipă a ploieştenilor. Teoretic, există soluţii. Una ar fi Asociaţia suporterilor, care să primească acţiuni de la club şi să aducă bani la club (cotizaţii, sponsorizări, publicitate, bilete, abonamente etc.). Apoi, nu trebuie să renunţăm la ideea implicării Primăriei (de unde sper să avem suprize plăcute în viitorul apropiat). Pracitc însă, e nevoie de multă forţă şi de multă muncă pentru a acea succes. Şi e nevoie, poate înainte de toate, de deschiderea lui Niculae, al cărui răspuns la întrebarea mea – „mai vreţi să faceţi o echipă a ploieştenilor, aşa cum aţi spus când aţi bătut palma cu fostul primar?” – a fost afirmativ.
La cum stau acum lucrurile la acest club, total dezorganizat şi neserios, condus mai nou de un personaj ce reprezintă cancerul din fotbalul românesc, Ştefan Chiţu, am speranţe foarte mici că se poate schimba ceva în bine. Chiar mă întrebam, ieri, cum ar decurge o discuţie între un reprezentant al clubului şi un manager de firmă căruia îi place fotbalul, e la curent cu ce se întâmplă şi vrea să-şi facă imagine prin FC Ploieşti. Ce răspunzi, ca agent de marketing, la întrebarea: „Voi cu alde Chiţu vreţi să ajungeţi în Liga întâi şi să faceţi performanţă?”
PS. La întâlnirea de ieri, cu reprezentanţii suporterilor, cu toţii au fost de acord că Chiţu nu are ce să caute la această echipă. Fiind de acord cu ei, am scris „noi”, în titlul acestui material.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Cine şi de ce vrea să îl dea afară pe Vivi Răchită de la FC Ploieşti?