Luni, se reia emisiunea Presing! Pe cine invităm?

în Sport
08
august
2'
22

Am hotărât ca invitaţii emisiunii Presing (Prahova TV) să fie decişi de cei care urmăresc emisiunea. Astfel, până diseară, aştept propuneri pentru invitatii de luni, 11 august. Cine vreţi să vină la Presing? Îl vreţi pe Răchită, să ne spună cum stau lucrurile la FC Ploieşti? Sau poate pe Ştefan Chiţu, să ne explice cum va câştiga el toate meciurile? Sau poate vreţi să-l chemăm pe primarul Andrei Volosevici? Sau ceva jucători? Sau pe Florin Bercea, să ne explice de ce vrea să dea echipa la Primărie… Luăm decizia în funcţie de opţiunile voastre. Desigur, nu înseamnă că cei preferaţi vor şi veni la emisiune, dar ei vor fi invitaţi primii.
Emisiunea nu îşi modifică esential formatul, dar vor fi câteva schimbări. Rămânem doi realizatori, eu şi Dani Cosarek. Vom păstra cele două părţi, pentru a acorda atenţia cuvenită baschetului şi handbalului, dar şi celorlalte sporturi. Prima parte va fi rezervată fotbalului, pe durata campionatului. Astfel, vom comenta împreună imaginile, vom avea reportaje de atmosferă, interviuri la cald, declaraţii de la conferinţele de presă de după meciuri. Vom avea şi imagini de la meciurile echipelor prahovene de liga a treia, iar Dani Cosarek va face obişnuitele analize tactice.
Emisiunea va avea un partener nou, care va pune la bătaie premii atractive, pentru cei care participă prin telefon sau internet.
Cea mai bună veste este însă că Presing se va transmite live, pe internet (sper, aşa mi s-a promis), datele concrete urmând să le aflaţi luni, tot aici, pe blog.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Răchită e mulţumit de cum se mişcă echipa, chiar dacă a pierdut cu Buftea