Noi restricţii pe „Ilie Oană”. Primele etape, doar cu 1500 de spectatori

în Arhivă
09
august
2'
10

Noile măsuri de siguranţă sunt incredibile, la Ilie Oană. Nu se va mai putea sta nici la peluza dinspre maternitate şi nici pe lateralele de la tribuna a doua. Asta până când ADPP nu va construi un gard care să delimiteze primele cinci rânduri ale sectoarelor respective, sungurele pe care se mai poate sta în siguranţă. Asta înseamnă că, cel puţin la primele etape, capacitatea stadionului nu va depăşi 1500 de locuri. Personal, văd o singură soluţie, dat fiind că cererea va fi mult mai mare: intrarea pe bază de bilet.
Ce credeţi despre noile măsuri? Ieri, Jandarmeria nu vroia să acorde aviz pentru disputarea meciurilor pe Ilie Oană, ceea ce e de aşteptat din partea unor capete pătrate.  Dacă s-ar putea, pentru a nu avea evenimente, jandarmii ar interzice toate manifestările sportive din oraş, astfel încât ei să stea să spargă seminţe în unitate toată ziua. Jenant!
Aţi auzit ultima bârfă? Cică SC FC ar dori să joace la Moreni în etapa a doua!!! Dar ar vrea să dea vina pe Primărie pentru asta! Să vedem cum!

PS. Marian Puşcaş a fost dat afară de la alpha TV, pentru că a spus la ultima emisiune că şi-ar dori ca ambele echipe de fotbal din Ploieşti să promoveze. Îl înlocuieşte Florin Ghencea, care-şi ascute probabil de zor limba! Ăsta cât va rezista?

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Luni, se reia emisiunea Presing! Pe cine invităm?