”Rahatii fut in loc sa puta!”

Intr-o discutie la care au participat Vivi, Andi Crangu si finantatorii de la Petrolistul Kaproni, George Negoitescu si Serban Roman, am incercat, ”cu spume la gura”, asa cum scrie azi papagalul de Anghelescu, sa il fac pe Vivi sa inteleaga ce greseala imensa a facut ieri (am aflat de gest abia la ora 15), cand a interzis Telegraful de la actiunile clubului Petrolul, solicitandu-i sa repare totul cat mai repede. Am scris asta si aseara, pe blog. Ce apare azi in Telegraful de Prahova, ziarul sindicalistului Liviu Luca, acuzat intr-un dosar penal, nr. 155/D/P/2006, de spalare de bani? Exact opusul a ceea ce am spus eu ieri, cand am conditionat colaborarea cu Vivi de ridicarea interdictiei pentru Telegraful de Prahova.
Stiti poezia aceea, care zice ca-n tara asta prost facuta, rahatii fut in loc sa puta? I se potriveste perfect domnului Cristian Anghelescu! Dar nu ma supar, asa cum face Vivi, pentru ca asta e jocul. Il jucam sau ne caram acasa! Anghelescu este platit sa stea in hazna si sa arunce cu rahat in directiile ordonate de sefi. E jobul lui, din activitatea asta duce bani acasa. Depinde de noi, ceilalti, sa ii convingem pe oameni cum stau intr-adevar lucrurile. Ce nu pricepe Vivi e ca daca te duci sa ii dai doua palme lui Anghelescu sigur te murdaresti de rahat. Iar oamenii nu vor mai sesiza diferenta dintre tine si unul ca Anghelescu!

Va voi spune mai multe despre acest subiect diseara, de la ora 21.00, la emisiunea Atitudine, de la Prahova TV (www.prahovatv.ro)!

  • Fara nicio suparare, dar uitat-va ce faceti voi din hardaul asta de laturi care este cristian anghelescu. Daca nici tu si nici Vivi si nici nimeni altcineva nu-i dadea atentie, jegul murea in anonimat, sau in buda cum spui tu. Daca tie ti se pare Dragos ca aruncatul cu handel in stanga si in dreapta este un joc, treaba ta, dar trebuie sa tii cont ca este un joc urat mirositor. Dupa parerea mea, Vivi a procedat absolut corect, si o sa-ti si argumentez de ce cred treaba asta, nu spun ca am si dreptate, dar privita din punctul meu de vedere interdictia lui Rachita este corecta. Daca ar fi fost vorba despre alta publicatie, poate as fi asteptat si alte pareri, dar fiind vorba de telepraful lui bercica, nici macar nu mai e cazul sa ne intrebam “de ce?”. Cred ca toata lumea stie ca cei care au distrus Petrolul au avut sprijin media de la vidanjorii care lucreaza la trustul lui Luca, au avut sprijinul superjucatorilor anonimi care au jucat la Petrolul in ultimii 6 ani, au avut sprijin politic atat din partea dreapta cat si din stanga esichierului politic si au avut sprijinul frf-ului prin prezenta lui edyshor. Daca nu ar fi existat acest sprijin, nu se putea ajunge la ceea ce s-a intamplat la Petrolul, si daca celor din politica si celor de la federatie nu le putem face nimic, cel putin salahorilor ar trebui sa le rupem botul atunci cand avem ocazia, si de cate ori avem ocazia. Imbecilii de la telepraful lui peste afumat, ar trebui insa sa stie ca daca nu au incasat-o pina acum, a fost numai datorita interventiei lui Vivi, a ta si a lui Octav, si ar mai trebui sa stie ca s-ar putea ca la un moment dat sa nu mai tinem cont de sfaturile prietenilor.

  • Este vorba de o epigrama a lui Pastorel Teodoreanu adresata unui “amic “si care suna asa:”IN LUMEA ASTA STRAMB CROITA ,/RAHATII SCRIU ,IN LOC SA PUTA!