Se-ncinge treaba la Câmpina: afaceristul Mihai Anastasescu își ia presă!

Am aflat că ceea ce unii numesc, la Câmpina, trustul de presă al senatorului Georgică Severin va intra, dacă nu cumva a intrat deja, în posesia omului de afaceri Mihai Anastasescu, care până acum a reușit să rămână în anonimat, chiar dacă e destul de activ în afaceri și are o influență importantă chiar și în politica locală (aici am câteva povești interesante să vă spun). Nu știu exact ce înseamnă această preluare, pentru că nu sunt la curent cu realitățile din Câmpina, dar un prieten care mi-a spus șopârla asta e de părere că se pregătește un război. Aș lega această preluare de un scandal imobiliar care are loc în al doilea municipiu al Prahovei, dar e foarte posibil să mă înșel. De urmărit!
Senatorul Georgică Severin deține în Câmpina o televiziune (care intră peste canalul Prima TV) și un săptămânal, Zarva, care de la finele lunii ianuarie apare doar pe internet. Aici, treaba e destul de confuză, pentru că dacă mergi pe www.zarva.ro ești redirecționat pe www.e-prahova.ro, un portal de știri!

  • Severin avea nevoie de publicitate si a fondat Zarva.Apoi a intrat in Pdl si s a sucit la Psd.Mereu a fost dupa cum bate vantul,pacat ca a fost bun ca profesor la Grigorescu