Radu Popescu își face bagajele! Pleacă de la RATP!

în Arhivă
20
mai
1'
4

Andrei Volosevici a anunțat zilele trecute în Primărie că-l va elibera din funcție pe directorul RATP, Radu Popescu. Anunțul e suprinzător, pentru că relația dintre cei doi părea excelentă în ultima perioadă, iar serviciile aduse de Popescu partidului sunt incontestabile. Să fie de vină licitația pentru troleibuze, care i-a adus lui Volosevici mari probleme la București? Vom vedea! Amănunte vă dau și mâine, în altPHel!


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Moartea naturală, singura soluţie împotriva securiştilor pe care PDL refuză să îi lustreze

  • eu am o cunostiinta care lucreaza la ratp. a fost la bucuresti la greva de ieri. i s-a dat 50 ron si i s-a luat o zi din concediu. asa ca relatiile dintre ei nu stiu cat de bune erau. in rest, numai de bine.

  • Doamne Ajuta!
    Asta este cea mai buna veste din ultimii ani….
    Poate cel ce va veni va face ceva bun cu adevarat….sa nu mai avem zdrentele alea de masini, troleele alea jegoase…soferi mitocani, controlori tupeisti si colorati pe deasupra…sa poata justifica si ei 100 de lei abonamentul pe toate traseele, 50 pe un traseu…

  • Troleele nu sunt jegoase, asa cum latra Ana mai sus. Ele nu au luat foc in timpul mersului ci intr-un garaj din Lausanne, ulterior luand foc si un autobuz tot acolo. Problema e licitatia aranjata: pretul prea mare (100.000 euro/troleu era pretul initial-si cel corect-). Plus ca, nu era nevoie de 24 trolee ci de 10, maxim 15. Inlocuiau 10 trolee vechi (Rocar si Berliet) si puteau suplimenta traseul 44. Dar sa iei 24 trolee si sa le folosesti ca autobuze (voiau sa le puna pe traseul 30), fara a extinde reteaua electrica, e batator la ochi. Si asa, iata cum a fost discreditat transportul ecologic, din cauza lacomiei si prostiei unor nemernici.

    http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=3072

  • >