În spiritul transparenței pe care Volosevici nu o vrea: Contractul dintre Primăria Ploiești și constructorii stadionului Ilie Oană!

în Sport
01
noiembrie
1'
1

Am atașat contractul, pe care Volosevici nu vroia să îl dea, probabil pentru a putea să mai schimbe ceva prin el, pe ici pe colo, prin părțile esențiale. Sunt multe lucruri interesante acolo, cum ar fi acela că șantierul trebuie organizat astfel încât să se poată desfășura pe stadion activitățile sportive!
De mâine, anexe, planuri și altele și mai interesante! Volo, știi cum e treaba cu transparența asta? Dacă nu poți, te ajutăm, dacă nu știi, te învățăm, iar dacă nu vrei, te obligăm! Ori suntem golani ori nu mai suntem! Vă pup, golănașilor, mâine pun aici raportul Curții de Conturi!


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Despre lucrările la stadionul Ilie Oană - astăzi, la Presing!

  • domnule patraru,
    sunt un angajat al politiei comunitare ploiesti.va marturisesc ca sunt bulversata de ceea ce se intampla aici.se platesc facturi de sute de milioane lunar catre firma meca plast pentru reparatii auto si schimb de piese,bani cu care s-ar putea cumpara lunar 1,2 autoturisme.s-a facut licitatie pentru reparatia acoperisului cladirii(cladire de patrimoniu) si s-a adjudecat de catre o firma a unui angajat al institutiei pt o suma de cateva miliarde.deasemenea trebuie sa stiti ca in momentul de fata ne incalzim de la aparatele de aer conditionat intrucat vor sa scoata defectab actuala centrala doar pt a o schimba ,inclusiv cu instalatii,calorifere ,etc.este un jaf inimaginabil si sunteti singurii carec puteti stopa ceva.tot ce v-am spus vi se va confirma dc cereti informatii pe 544 oficial.sper sa ne ajutati sa facem lumina intr-o institutie intunecata.va multumim!

  • >