Nu vreți o terasă în centru, cum a primit de la Volosevici societatea Terraverde?

Am văzut azi pregătirile care se fac în centrul Ploieștiului pentru terasa firmei Terraverde, din care Florin Bercea, unul dintre patronii SC FC Petrolul SA, s-a retras în vara anului trecut. Pentru cei care nu știu care-i treaba, voi explica, pe scurt: în buricul târgului, în față la Dealu Mare, lângă tramvaiul acela care dă ca nuca-n perete în centrul orașului, s-a pus deja scheletul pentru o terasă de 120 de metri pătrați, care aparține firmei Terraverde, la care acționari sunt Liga Asociațiilor Sportive din Petrol și un off-shore din Cipru, Enco Investments Ltd. Firma nu mai este reprezentată de Florin Bercea, care s-a retras din calitatea de administrator în luna august a anului trecut, lăsându-i locul doamnei Renata Rădulescu. Din ce am aflat până acum, doamna este cadru didactic la UPG (voi reveni cu alte amănunte).
Interesant este că LASP este reprezentată în această firmă de consilierul PSD Nicolescu Sava Mihail. Nicolescu nu este decât într-un conflict de interese moral, dat fiind că asocierea Primăriei cu Terraverde nu a trecut prin Consiliul Local (din ce știu până acum, dar aștept un răspuns oficial).
Pentru acel spațiu, Terraverde plătește, fără să fi câștigat o licitație, fabuloasa valoare de 200 de pachete pe lună, pentru săracii Ploieștiului. Nu-i frumos?
Nu sunteți interesați de o astfel de afacere, la cheie? Păi, vă propun să cerem și noi! Eu voi depune, pe lângă o plângere pe numele primarului, privind criteriile care au stat la baza acordării acestui spațiu, o cerere la Primărie, pentru a obține o terasă lângă cea a Terraverde. Promit să ”plătesc” cu 500 de meniuri pe lună. Dacă nu are unde, îl rog pe Volosevici să-mi dea chiar terasa firmei din care Bercea s-a retras, pentru că eu sunt dispus să aduc Primăriei mai mulți bani.
Cum este posibilă o asemenea mizerie? Uite-așa! Este posibilă, pentru că primarul Ploieștiului este mai presus de legile din țara asta și poate dispune după bunul plac de orice loc și bun public din oraș. Nu noi l-am angajat pe Volosevici să ne reprezinte interesele, ci primarul ne face o mare favoare că acceptă să ne conducă, pe un salariu de mizerie! Nu insist asupra utilității acestei terase, ci doar pe modul în care băieții deștepți înțeleg să facă afaceri la Ploiești. Desigur, proști nu sunt ei, ci noi, pentru că le dăm voie. Cine mai vrea terasă în centru să-mi scrie pe [email protected], să depunem cât mai multe cereri la Primărie. Nu uitați să menționați câte pachete pentru săracii din evidențele Primăriei sunteți dispuși să oferiți! Voi reveni!

  • Sunt curios totusi ,ce valoare are pachetul?
    Da sunt de acord sa fiu actionar la o terasa in centru. Asigur 10 pachete 25lei.
    Cu stima,
    Ion Ion