Reclamant: Alo, Poliția? Am o filmare cu unii care încearcă să spargă mașini! Poliția: Așa, și?

în Arhivă
28
decembrie
2'
4

Update: Cum azi am funcționat doar pentru fiul meu, iată aici filmulețul promis, pe care înțeleg că l-a dat deja toată lumea, după ce eu am dat știrea în premieră, aseară. Din datele pe care le-am primit de la Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, doi polițiști sunt cercetați disciplinar pentru felul în care au răspuns apelului. Și am mai înțeles de la reclamant că azi cei de la secția 4 s-au mișcat cu ceva mai mult talent. Nu-i va ține prea mult. Eu am dat la secția 4, în 2008, un film care decmonstra clar cum dădea PDL șpagă, în ziua alegerilor, în Bariera București. Ba, Oprea a făcut atunci și un dosar sau cel puțin așa mi-a spus. Credeți că am primit vreun răspuns? Normal că nu am primit.

Exasperat de tratamentul pe care i l-au aplicat polițiștii de la secția 4, un ploieștean m-a sunat în seara asta pentru a-mi povesti o întâmplare care e hazlie doar dacă i se întâmplă altuia. Supărat că i se sparge des mașina, omul nostru și-a pus camere de supraveghere. Aseară, a surprins pe acestea mai mulți hoți care luau la rând mașinile parcate în zona Eminescu. Cetățeanul a pus mâna pe telefon și a sunat la Secția 4, unde un Garcea cuprins de spiritul Crăciunului i-a răspuns foarte sictirit. Reacția acestuia a fost, povestește ploieșteanul, incredibilă. ”I-am spus că am imaginile, că am făcut toată treaba pentru ei, iar polițistul mi-a spus că nu îl interesează, că nu are ce să le facă hoților.”
Voi pune imaginile cu hoții aici, mâine dimineață, împreună cu numele milițianului de la secția 4. Poate până atunci domnul Despescu va avea și un răspuns la această situație.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Calde, bune, băieții!