”Motanul încălțat”, la Băneasa! Distractiv, dar cam scump!

în Arhivă
02
ianuarie
2'
1

Am plecat pe la ora 14. Drumul a fost destul de aglomerat. Și mall-ul era full. Am stat circa 30 de minute până s-a eliberat o masă. Practic, se stătea la coadă la mese ca pe vremuri, la lapte. Amuzant! Am încercat la restaurantul libanez, dar copiii nu au găsit nimic interesant în meniu. Dacă nu bagă și libanezii ăștia jucării în humus? Ne-am mutat la sectorul fast-food, unde am ieșit mult mai ieftin. Filmul însă a fost foarte scump. 23 de lei pentru copii și 32 de lei pentru adulți (a fost un plus de patru lei per bilet pentru locuri mai bune!). Adică, 110 lei. Nu știu vouă, dar mie mie se pare foarte mult. Mai ales că sala nu era deloc curată, iar sucurile și popcornul erau, de asemenea, foarte scumpe. Una peste alta, am cheltuit peste 200 de lei pentru ieșirea asta. E drept, copiilor le-a plăcut foarte mult filmul, dublat în limba română și 3D.
Sper ca anul ăsta să avem și in Ploiești un cinema ca lumea, să lăsăm banii aici (eventual mai puțini) și să nu mai fim nevoiți să mergem până la București pentru a le oferi copiilor astfel de plăceri.
Desigur, dacă vreți senzații tari, puteți încerca cinemascopul din centru, unde sunt zero grade. Cât de imbecili pot fi oamenii care au decis să bage o grămadă de bani în modernizarea unui cinema în care nu există căldură?


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

LA MULȚI ANI!

  • Eu merg de cel putin doua ori pe luna la Cinema Premiera.Nu este frig, mai ales daca mergi seara.In legatura cu „să lăsăm banii aici (eventual mai puțini)” vreau sa-ti spun ca biletul este 20lei pentru adulti si daca ai noroc miercurea este Orange Film => dai mai putini bani.

  • >