Deviza lui Vivi Răchită: Ori eu, ori Petrolul!

Situația tensionată de la Petrolul a ajuns la un nivel care necesită intervenția primarului. Nu înțeleg ce treabă are Volosevici cu luarea deciziilor într-o societate privată. Gigi Mulțescu nu mai poate lucra într-o asemenea atmosferă și ar putea invoca, așa cum a făcut la Sportul, probleme de sănătate, pentru a pleca de la Petrolul. Este exact ceea ce-și dorește Răchită, care nu înțelege de ce lumea-l place pe Mulțescu, despre care crede că are doar noroc, nimic altceva. Matematica e simplă. În 23 de etape, Răchită a adus 19 puncte. În 4 etape, Mulțescu a adus 8. Cu toate astea, cel mai ofticos om de pe planetă nu vrea să accepte să totul în jocul echipei s-a schimbat. Și vrea să revină pe bancă.
Aseară, la emisiunea Presing, de la Prahova TV, un suporter i-a făcut o declarație de război lui Răchită: ”noi l-am făcut ce este, noi îl vom da jos!” Așadar, nici finanțatorul Capră, nici Andi Crângu, nici angajații clubului, nici jucătorii și nici suporteri nu-l mai vor pe Răchită. Și-atunci, de ce nu este dat afară? Pentru că deciziile la FC Petrolul le ia primarul Volosevici? Ce vă spuneam, că Petrolul e doar jucăria portocalie a pedeliștilor? Din păcate, la fel ca în cazul lui Răchită, am nimerit-o din nou!
Ar mai fi o variantă. Ca Răchită, primarul Volosevici, finanțatorul Capră și Andi să fi avut de câștigat mai mult decât banii din salariu, de la Petrolul, adică din bani publici. Și-atunci, e greu să-l dai afară pe managerul care e în stare să spună orice, pentru a-și salva pielea, nu? Vom afla mâine!