Domnule Bornescu, sunteți prost sau vânzător?

în Sport
30
mai
2'
0

Domnul Mircea Bornescu face de ceva timp lucruri ciudate înainte sau în timpul meciurilor dintre echipa sa și CFR Cluj. Luați statistica și vedeți ce-a făcut Bornescu anul trecut, înainte de meciul cu CFR și ce-a făcut acum doi ani, când era la Cluj, în timpul meciului cu CFR.
Aseară, portarul Petrolului a vrut să fie sigur că primește cartonașul roșu. Altfel nu se explică gestul său, de a-și înfige dinții în brațul unui adversar, chiar sub ochii arbitrului. Dacă urmăriți cu atenție imaginile, veți observa că Bornescu nu numai că nu are nici o intenție de a nu fi surprins de arbitru, dar își ține dinții în mâna lui Bawab pentru a nu-i da lui Colțescu altă variantă decât eliminarea.
Credeți că domnul Bornescu are probleme psihice? Eu, unul, nu cred. Cred însă cu tărie că, în acest moment, domnul Bornescu este angajat într-un alt proiect decât FC Petrolul. Că lucrează împotriva Petrolului din interior. Și că aseară nu a vrut să fie doar el eliminat, ci cât mai mulți petroliști.
În plus, îi suspectez de aceleași intenții și pe alți oameni din club, cum ar fi domnul Mario, care în loc să își liniștească fotbaliștii, a sărit în teren să provoace escaladarea violențelor.

Domnul Mircea Bornescu, aplaudat nemeritat de fani la finalul meciului, de parcă miercuri seară, pe Ilie Oană, s-a jucat ”cine mușcă mai tare”, nu fotbal, e posibil să fie omul care ne-a suflat Cupa României. Frumos, din interior, bătându-și joc nu doar de culorile clubului și de ce au reușit să facă suporterii la nivel de imagine pentru acest club, respectat și temut de toți adversarii, dar de un oraș întreg care așteaptă, din 1995 încoace, un trofeu.
Iar un trădător nu merită aplauze, ci e demn de tot disprețul.


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

O întrebare: De ce a fost reținută acum doamna Viorica Oniga?

>