Băsescu, la capăt de linie!

în Arhivă
17
ianuarie
2'
1

baseeeCât mai are? 10 luni? Nu, mai puțin de-atât chiar. Pentru mine, de pildă, muncind între 12 și 14 ore pe zi, săptămânile trec ca zilele, iar lunile ca săptămânile. Deci, raportat la modul meu de lucru, Băse mai are foarte puțin de stat la Cotroceni. Acum, știind asta, priviți imaginile de mai jos: 

Ce vedeți? Un președinte de țară? Ăsta e un tip care îndeplinește funcția de președinte de țară? Nu știu ce vedeți voi, eu văd un bătrânel disperat, care mi-ar stârni milă, dacă nu l-aș cunoaște. Dacă nu l-aș cunoaște pe Băsescu, aș spune: uite, mă, ce nemernici sunt ziariștii de la Antena 3, s-au luat de acest cetățean în vârstă și-l chinuie cu tot felul de întrebări care-i fac rău. Care-l fac să tremure, care-l fac să se piardă cu firea și să răspundă obraznic, în încercarea de a se apăra.

Dar în acele imagini este, din păcate, președintele României. Președintele tuturor românilor. Un om care când iese public, la 18,30, se reprezintă în primul rând pe el și deloc pe cetățenii acestei țări. Un tip ce care mi-e scârbă din ce în ce mai mult, deși l-am votat de două ori, și-n 2004 și-n 2009.

Băsescu nu e doar foarte obosit. E, cum se spune, eu la fotbal am auzit expresia asta, mort și neîngropat. Din păcate, trebuie să-l mai suportăm puțin. Problema e că omul e dintre cei foarte răi. Care nu se împacă deloc cu propria soartă și se răzbună pe cei din jur. Păcat, ar fi putut fi, dacă-și depășea orgoliile prostești, să facă atât de mult bine României! Ce idiot!


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Jurnalismul și propaganda. Definiții și percepții

>