Hai, că încep să mă enervez!

în Arhivă
11
martie
4'
2

Văd că Sorina Matei nu încetează să răspândească în piață ideea că materialul cu ea de la Starea nației a fost ordonat de Sebastian Ghiță. Deși nu poate spune că în doi ani, cât a stat la România TV, i-a impus cineva, cu atât mai puțin Ghiță vreun material, ea continuă să se victimizeze și să mintă. Dacă Ghiță decide conținutul editorial de la România TV, de ce a stat ea, Sorina Matei, atâta timp, acolo? Ei nu i-a spus nimic, dar celorlalți le-a impus Ghiță ce să facă? Cât de lipsit de bun simț față de foștii colegi poți fi ca să susții așa ceva acum, după doi ani în care ai muncit cot la cot cu niște oameni care au ținut la tine, care ți-au tolerat fițele de mare vedetă preferată de președinte?
Ba, mai mult, într-o criză de nervi, Sorina m-a sunat azi-noapte să mă amenințe (sper ca și ea să fi înregistrat convorbirea) că îmi va face plângeri dacă nu mă opresc. Să mă opresc din ce? Am făcut glume pe seama ei mult mai tari, la emisiune, când lucra la România TV. Nu s-a supărat. Acum, o întreb dacă o satisface președintele, după o emisiune în care a fost preș în fața lui Băsescu, și asta înseamnă că o atac? Să fim serioși! A, că poate pentru unii a fost o glumă proastă, ok, înțeleg asta, nici mie nu mi s-a părut genială, foarte puține dintre glumele pe care le fac mi se par bune, dar de aici până la un atac la adresa fostei mele colege, pe care am apărat-o în fața tuturor enervând pe toată lumea în post, e cale lungă.

Deci, ca să rezolvăm situația, draga mea crizată, zic să facem așa. Dacă Ghiță e cel care face sumarul la Starea Nației, ceea ce tu știi că nu e adevărat, dar ai acum nevoie, nu stiu pentru cine, să te lupți cu Ghiță, de-aia minți în halul ăsta, atunci te rog să decizi tu de câte ori să te dau la emisiune. Deși nu contezi, deși sigur glumele pe seama ta, dacă nu-l implică pe Băsescu, nu fac audiență, sacrific 30 de secunde pentru tine, când vrei. Deci, uite, azi nu dau nimic cu tine. Nu am nimic în sumar. Dar dacă vrei, te bag, deci trebuie doar să-mi spui. Dacă vrei mâine un material, la fel, pac, mă suni, găsim ceva amuzant de făcut, sunt câteva faze drăguțe pe youtube, când îți bagi tu pula, în direct. Vai, am voie să spun asta? Că dacă nu am voie să întreb de orgasm… Dacă vrei ceva pentru vineri, că e audiența mai mare, la fel, dai un sms, ceva. Și promit să te bag în emisiune!
Dacă nu vrei să apari (deși ar trebui să te mai dau, nu, dacă e ordin de la Ghiță, nu?), e simplu. Trebuie doar să nu mai minti și să nu mai faci pe procuroarea, aruncând cu rahat în cei alături de care ai lucrat și cei care te-au suportat doi ani toate fițele, doar pentru că cei care conduc stația s-au încăpățânat să te țină acolo, în ciuda audiențelor dezastruoase din ultimul an.
Mă-ntreb, acum, dacă azi nu dau nimic cu ea la emisiune, o scrie Sorina mâine că Ghiță s-a speriat de amenințările ei și mi-a ordonat să mă opresc? Deci, mai bine dau ceva azi? Pfai de mine, cum să fac, oricum aș proceda se poate interpreta… 🙂


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

În atenția judecătorului / judecătoarei care a decis să-l trimită acasă pe interlopul Răzvan Alexe

  • >