Mami, îmi cumperi și mie un căcat?

în Arhivă
08
noiembrie
2'
4

trahs packDeci, las la o parte desenele animate, care sunt execrabile, se ling ăia acolo mai rău ca-n filmele porno, dar reclamele de pe Cartoon Network sunt atât de scârboase încât postul ar trebui închis. Credeți că inteligenții de la CNA care au grijă doar să nu le fie atacați candidații preferați la celelalte posturi știu că la Cartoon Network copiii sunt încurajați să cumpere cea mai de preț piesă din ”Gașca din gunoi”, și anume ”răhățelul de aur”? Mami, îmi iei și mie un căcat de aur? Vreau și eu un căcat de aur! Te roooooog! Un căcat, vreau un căcat! Un căcat de auuuuuur! Grăbăți-vă, pentru că e cea mai rară piesă. Nu vreți să pierdeți căcățelul de aur, nu?
Și știați că tot aici sunt promovate niște arătări care dacă tragi de ele râgâie și dau bășini?
Eu când spun la tv (după ora 23.00) ceva despre cum fură BOR, de pildă, CNA se sesizează imediat sau este sesizată de sute de enoriași cretini. Copiii noștri se pot uita însă liniștiți la toate tâmpeniile de la posturile de desene animate, că astea nu sunt monitorizate de CNA și nici de preoții șnapani.


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Dorința ascunsă a oamenilor frumoși: să fie dictatori!

  • Sunt perfect de acord cu ideea articolului. CNA ar trebui sa interzica acest post. Eu l-am blocat pentru copii mei. @Dragos: imi place foarte mult „Starea Natiei”.. o urmaresc seara de seara sau in reluare pe TVR+. Tine-o tot asa.

  • >