Păi, bine, mă, Capră, tu ții într-un cont, la o bancă din Ploiești, peste 15 milioane de euro? Mă rog, țineai…

în Sport
22
aprilie
2'
2

capra_fcpSurse bancare, neconfirmate încă de vreo autoritate judiciară, susțin că patronul Petrolului, Daniel Capră, deținea într-un cont, aflat la o bancă din Ploiești, peste 15 milioane de de euro. Contul ar fi fost găsit și blocat zilele trecute de autorități, care au calculat un prim prejudiciu de 14 milioane de euro pe numele lui Daniel Capră, din evaziune fiscală și spălare de bani.
Informația asta confirmă ceea ce eu tot scriu de ani de zile, în anchete pe care, până la implicarea lui Capră la Petrolul, autoritățile le-au ignorat: că Daniel Capră se ocupa cu spălarea banilor unor oameni importanți de afaceri. Unul dintre ei este în prezent anchetat de procurori, iar finalizarea anchetei ar putea să aducă probleme financiare mari altei echipe din Liga întâi.
Informații despre activitatea de spălător de bani a domnului Daniel Capră găsiți aici.
Dar cât de tare e asta? Deci, tu faci spălare, evaziune, chestii de-astea ilegale și ții atâția bani într-o bancă din Ploiești, pe numele tău? Pe bune, ori ești foarte prost ori te credeai, până de curând, foarte bazat!


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Legal sau ilegal? 6 milioane de euro în 5 ani. Filmul finanțării Petrolului din bani publici. Și câteva întrebări

  • Prima varianta 100%… Oricat de bazat ai fi …. 15 mil euro nu-i gasesti pe strada si ii pui in banca!!! Si pe deasupra poate te toarna baza si ramai cu buza umflata ca amaratu asta de o sa faca puscarie pt altii !!! Fata aia de milog il tradeaza…

  • >