Să penetreze educația sexuală în școli

Educația sexuală în școli e văzută de cei care se opun ca un curs despre făcut sex. E imaginată ca o oră la care se trag draperiile la clasă și copiii sunt puși să facă sex între ei, iar profesoara de sex îl cheamă pe domnul instalator să le arate cum se face treaba.
Vai, educația sexuală e împotriva familiei, zic… unii, deloc puțini.
Da, corect, împotriva familiei în care NU se vorbește despre sex, pentru că e ceva murdar, nu e frumos, nu e civilizat.
E foarte amuzant cum mulți părinți le zic copiilor când sunt mici: aa, n-ai voie să zici cuvântul ăla, nu e bine, nu e frumos!
Și o țin așa până face copilul 16 ani. Atunci, copilul e chemat la o discuție în bucătărie: Hei, dragule, să știi că e firesc ce se întâmplă între fete și băieți, nu e nici o rușine!…
Evident, copilul le zice amuzat: Alo, mami, tati, nu mai e nevoie, mi-a zis nenea Internetul tot! În schimb, dacă vreți să aflați ceva de la mine, vă pot recomanda niște site-uri mișto!
Educația sexuală e împotriva familiei, da. A acelor familii în care fetele află de menstruație pe stradă, brusc, când cred că le-a înjunghiat cineva și de-aia pierd sânge. Da, împotriva acestor familii tâmpite este educația sexuală.
Vai, trebuie să ne protejăm copiii!
Degeaba îi protejați voi, dacă ei nu se protejează când trebuie. A refuza educația sexuală înseamnă a refuza un act de educație, nu un act sexual, inteligenților!
Înseamnă, poate, să nu mai fim pe locurile fruntașe în Europa la fete care rămân însărcinate la 13 ani.
Educația sexuală nu e despre penetrare!, asta trebuie să înțeleagă părinții, asta trebuie să înțeleagă Biserica.
Mintea acestor oameni e una care ar trebui penetrată și de alte idei decât cele care spun că tot ce ține de sex e urât și murdar. Vai de noi, cu astfel de concepții!