Marea mahmureală

M-am trezit, după tot consumul ăsta de politică din zilele trecute cu o mahmureală… nu vă zic.
Cred că le-am și amestecat. Am băgat așa: am început cu partide, dup-aia câteva sticle de anticipate, apoi am băgat tehnocrație până la dimineață, shot-uri… am dat la greu. Plecau oamenii la muncă și eu tot băgam programe de guvernare în mine. Nu știu, cred că au pus ceva în ele. Mie de la vorbe goale mi se face rău de obicei.

Pe bune, aseară mă durea clasa politică, se învârtea societatea civilă cu mine, îmi venea să vărs tot felul de înjurături, of, groaznică e mahmureala politică…

Nu mai fac, nu mai fac așa. Și, cum să vă spun, am și băgat pe stomacul gol. Că dacă aș fi pus un așternut de democrație, n-ar fi fost nimic. Dar nu, pe stomacul gol. Am visat toată noaptea numai prostii: servicii secrete, SIE, DIE, mie, ție…

De fapt, haideți să vă povestesc tot coșmarul: se făcea că partidele politice zic că se reformează pentru că poporul vrea schimbare. Președintele pune un guvern de tehnocrați, ca să se reformeze partidele între timp.
Eh, guvernul de tehnocrați pe care-l pune președintele e ceva foarte comic, râd oamenii de miniștri, e un hohot în toată țara. Între timp, partidele sunt bine-mersi, nu se reformează, așteaptă alegerile și râd și ele… La un moment dat râdeau toți. Groaznic, vă spun.
Aa, și când să zic c-am scăpat, îmi apare în coșmar și Miron Cozma care începe să-mi spună cum stă treaba cu România. Horror.
Ce vis!… Bine c-a fost doar vis. A fost vis, nu?… Nu?…

mahmureala-1764x700

 • Pai, la mahmureala mintea nu e prea limpede, nu?
  S-ar putea ca de-aia va vine sa râdeti acum, când filmul abia incepe…nu? Imaginati-va insa, ca sunteti intr-un cinema, unde nu toti spectatorii sunt mahmuri, si unde unii incep deja sa râda zgomotos (!), altii sa “indemne” tot vocal “hai mai repede, ba’, pup-o ba'”…!? , cu toate ca filmul anuntat nu e nici comedie, si nici prea…romantic!
  Da, dar stiu ei din-ainte cum o sa fie, cu toate ca sunt mahmuri?
  Adica, nu-si amintesc exact ce-au facut aseara, dar anticipeaza cu luciditate ce-o sa fie…?
  Hai, sa ne oferim o pauza, bine-meritata, de la ghicitori 🙂 !

 • COMPLIMENTELE mele ptr. programul pe care il faceti.Nu stiu daca guvernul asta de tehnocrati va reusi sa faca mare inginerie chiar daca la investire au avut parte de marele consens al tuturor partidelor(turme de idioti si ipocriti)politice.Politicienilor le covine situatia..Caini latra ursul trece.pana la urma oalele se vor sparge ….IOHANIS.

 • EXPERIENZA NEGATIVA ITALIANA si-a spus cuvantul in 2013 dupa doi ani de guvernare TEHNOCRATA .Partidele politice au sustinut la inceput guvernul dar cand guvernul(matematica nu era o opinie ci o materie bine studiata)a trebuit sa ia masurile juste si necesare toti s-au disociat de ei.Nu ma indoiesc de CIOLOS &CO dar…

 • Cat priveste codamnarea COMUNISMULUI si a evenimentelor di 91 ,ma surprinde atitudinae unuia ca Dragnea(mare simpatizant a lui nea NELU )si toate fructele putrezite ale FSN-PDSR-PSD,DA,USL…PPDD.Noroc ca mai e cate un program ca asta care ne mai face sa facem haz de necaz ca altfel….sa auzim de bine.

 • Nu stiu cum de mai au curaj sa apara in public personaje ca ILIESCU,NASTASE,ROMAN,MIRON COSMA(in loc sa anunte cand se surpa…mina a ajutat la surparea imagini tari si instaurarea HAOSULUI in tara)D.DIACONESCU(D.TRUMP alRomaniei)BLAGA,…si multi alti care vin sa ne invete democratia…RUSINE.