Alo, sunt eu, Picasso… de la Isis!

Pe-asta cu buletinul pentru cartele preplătite tot nu o înțeleg până la capăt, serios. Nu mai zic că mi se pare foarte amuzată faza în sine cu buletinul… Adică, frate, sunt unii care vor să distrugă ordinea mondială, dar nu ar putea să falsifice niște buletine dacă asta ar fi marea problemă?

Dar acum oare cum se întâmplă? Ăștia cumpără cartele din România și merg cu ele în Siria unde vorbesc ca nebunii pe ele, nu?
Dar ce, unul care cumpără cartele trebuie să vorbească el la ele? Le dă la alții, logic, că doar nu fac radicalii coadă în Unirii. Parcă-i auzi: să se dea câte o cartelă, să ajungă la toți teroriștii…

Iar dacă se cumpără 3 milioane, cum au zis ăștia ai noștri, înseamnă că trebuie să asculți 3 milioane de telefoane, nu? Deci, oricum, tu trebuie să asculți toate cartelele preplătite care merg în Siria, că toate sunt suspecte…
Cu ce te ajută niște buletine care mai pot fi și false?

Și de ce s-ar înspăimânta teroriștii că le ceri buletinele?
Ce și-or zice: Frate, au ăștia datele mele din buletin, poate își fac un credit la bancă cu ele, mă bagă la datorii. Cu băncile nu te joci, ăia iau și pielea de pe mine. La propriu. Mai bine la Guantanamo decât să vină vreo firmă de-aia de recuperări după mine.

Cred că vânzătorii de cartele de-astea ar trebui să fie instruiți de servicii și când li se pare vreunul mai suspect așa, să strige după el: Fraiere, știu unde stai! Ai grijă ce vorbești la telefon, că vin cu băieții după tine!

Foto: monitorulcj.ro