Cine nu are bătrâni să-și achiziționeze

în Starea nației / Starea zilei
20
martie
3'
0

E uimitor câtă energie pierdem cu tot felul de prostii. Ne place să ne consumăm aiurea, pentru că ne e frică să ne privim viețile noastre și să încercăm să schimbăm ceva la noi.
Uite, cum a fost declarația lui Dănăilă cu homosexualii care cumpără copii… Mamă, dă-i și luptă zile întregi, agitație, tăvăleală, postări peste postări pe Facebook, nebunie, demență, ne smulgeam părul… Dup-aia iese Dănăilă cu o rectificare: aa, stați, că n-ați înțeles, de fapt am vrut să zic că… și era mai rău decât ce-a zis inițial. Iar, dă-i tăvăleală, gargară, spume la gură.
Așa îți dai seama că de fapt NOI suntem tâmpiți, ăștia care irosim atâta energie aiurea.

Ar trebui să fie foarte simplu, pe bune: ”Alo, cine are grijă de nenea ăsta?”
Să fie ca la mașini, știi? Cine a parcat mașina asta aici? Ia vezi, nu are numărul de telefonul în geam? Sună, s-o ia de aici!
La fel să fie cu unul ca Dănăilă… alo, doamna Turcan, doamna Gorghiu, veniți să-l luați pe omul ăsta, înțeleg că e al dumneavoastră. Pentru că dacă Dănăilă era lăsat în treaba lui, la metrou, nu mai auzeam noi de nici o declarație cu homosexualii care cumpără copii, pentru că domnu’ profesor Dănăilă o făcea la masă, cu familia și cu prietenii dânsului. N-auzea nici naiba de ea în spațiul public.

La fel cu Rădulescu ăla. Păi, ce să-i reproșezi lui Rădulescu? Pe bune, n-ai ce să-i reproșezi, omul e dincolo de orice. Te uiți la el și te-ai prins: port ilegal de limba română. Un agresiv, un lătrău… Păi, haideți să vorbim cu stăpânii lui… să-i întrebăm pe stăpânii lui de ce îl lasă fără lesă și fără botniță… Are carnet de sănătate, e cu vaccinurile la zi, e deparazitat? Pentru că nu pare c-ar fi.
Și, cel mai important: când oamenii ăștia își fac nevoile în spațiul public, stăpânii, puneți mâna și adunați în punguță, da?

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Hai, că ne-am îndrăgostit de olandezi acum!