Coaliția pentru trecut

în Starea nației / Starea zilei
10
mai
3'
0

Ce fel de majoritate este asta a Coaliției pentru Familie? E o adunătură de semnături pe niște foi. Ei, iată cum, în acest moment, acele semnături devin, în mâinile unei Asociații și, mai ales, în mâinile unor parlamentari, un instrument de abuz.
Să ne înțelegem foarte bine: o mamă cu un copil, fie că tatăl a murit, fie că a plecat la muncă în străinătate și nu s-a mai întors, ei bine, o mamă cu un copil nu mai reprezintă familie în România.
Și nu majoritatea de semnături de pe niște foi ale Coaliției pentru familie este abuzivă, ci o adunătură de politicieni care cred că pupând în fund acele semnături vor avea ceva de câștigat. Au făcut-o la alegeri, o fac în continuare.
În acest moment, avem o majoritate abuzivă creată din toate partidele, de la PSD la PNL și USR, o majoritate de pupători de voturi, un fel de pupători de moaște ale democrației. Mai mult de-atât, toată propaganda s-a mutat în jurul homosexualilor. Ai impresia că oamenii ăștia vor să ia puterea în România.
E halucinant, cred eu: tu propui schimbarea Constituției, tu, Coaliția pentru Familie, iar agresorul e cumva tot celălalt, cuplul de homosexuali. Cum e asta, oameni buni? Câtă lipsă de toleranță, care vine, desigur, din lipsa de educație…
Și încă ceva: cerșetorii români de prin Europa au arătat și arată unde suntem. Asta nu înseamnă că nu ne putem schimba. Da, domne, suntem săraci, suntem nedezvoltați, dar nu asta vrem. Luptăm cu asta!
Însă o astfel de modificare a Constituție arată ceea ce vrem noi să fim. Vrem să fim o societate cu o majoritate intolerantă, abuzivă. De fapt, la noi, familia e alcătuită dintr-un bărbat care deține o femeie. Ăștia suntem. Atât de departe de civilizație, încât nu cred că ne vom mai întâlni vreodată cu ea.
Și nu chestia asta, „Coaliția pentru Familie”, are aici un rol important, ci coaliția BOR + partidele politice. O coaliție pentru ce? Păi, cel mai probabil, pentru trecut.


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Vă servesc cu un iaurțel?

>