Ce rușine a dat peste noi: finală la Roland Garros

în Starea nației / Starea zilei
12
iunie
3'
0

Ați observat? Suntem mai dezamăgiți decât Halep sau așa lăsăm de înțeles. Da, murim de ciudă, suntem terminați. Halep? Aa, Halep și-a luat bani, și-a luat peste un milion de euro, o doare undeva, e foarte bine, și-a atins obiectivul. Ce, nu știați? Ooo, da, Halep e înnebunită după bani.
Ea nu e ca noi, oameni buni, care am face tenis pentru măreția sportului, pentru frumusețe și pentru gloria României. Nuuu, aia mică e pusă pe bani!

Nici prin cap nu ne trece că Halep e infinit mai supărată, mai dezamăgită, mai afectată decât noi. Eh, las-o pe ea, frate, noi suntem problema, vai ce dezamăgiți suntem, Doamne, a picat lumea pe noi! Probabil că trebuie să mergem la un psiholog ceva, că nu ne revenim până la Wimbledon! Iar la Wimbledon chiar vrem să fim în formă, vrem titlul, nu mai discutăm.
Pe bune? Ce-i asta? Haideți să avem puțină decență.

Nici nu vreau să-mi imaginez cum ne-am comporta dacă ar mai exista turniruri. Mvai, ce nebunie! Ia uite-l, bă, ce prost ăla, a murit în semifinală. Ce dobitoc!
Și-a luat cecul, aia e, ce contează pentru el că ne-a făcut de râs.
Vai, cum suntem! Ne simțim făcuți de râs, ne simțim trădați. E responsabilitatea Simonei să ne facă mândri. Cum o să mai scoatem noi acum capul în lume? Ăă, îți place ce-ai făcut, Simona Halep?

Aa, ba văd că o mai punem pe Halep și pe aceeași treaptă cu tricolorii: a pierdut și Halep, a pierdut și Naționala… Alo, sunteți bine? Fata asta a pierdut o finală de Roland Garros, pârnăiașii ăia, purtători ilegali de echipament de fotbalist, au pierdut… nimic.

Când Simona Halep a învins-o pe Svitolina, după ce fusese condusă cu 6-3 și 5-1… oo, a fost magistral, memorabil, fabulos, Bravo, Simoneto, absolut fantastic!
Acum însă, când pierde după 6-3 și 3-0 e o proastă, ăă?
Păi, de ce atunci n-am zis de Svitolina: Haha, ce proastă e Svitolina! Vai, mama ei!
Of, cât avem de lucru noi cu noi, până să ajungem la normalitate!


ți-a plăcut acest articol ?

Citește și

Aici ar fi putut să fie o țară

>